Alle agenda items

Eerste activiteiten 2021 bekend

25.8.20

Beste Vondeloorders,Op verzoek van velen maken wij, wat zeer uitzonderlijk is, alvast een aantal data bekend voor het seizoen 2021 zodat u daar met uw vakantie en uw verblijf op Vondeloord rekening mee kunt houden.

Zaterdag 10 juli: openingsavond jubileum met bingo voor de actie Houd hen in Balans


Maandag 12 juli: een nostalgische avond waarbij u teruggaat in de tijd op Vondeloord en Wijk aan Zee


Woensdag 14 juli is er een uitje met de bus, maar waar naartoe is nog een verrassing


Zaterdag 24 juli is de reünie voor het 100 jaar bestaan. Tevens zal er dan een speciale rondleiding op het kamp plaatsvinden en wordt het jubileumboek gepresenteerd. In de vooravond is er een BBQ die gevolgd wordt door een speciale muzikale avond


Zaterdag 31 juli is er de feestavond waarbij er een toneelstuk opgevoerd wordt. Daar tussendoor zal het Rad van Cadeaus draaien. Deze loten heeft u al in uw bezit, mits u een tas gekocht heeft voor het goede doel.


Zondag 15 augustus is er een zeskamp voor zowel de kinderen van Vondeloord als die van Aardenburg en basisschool De Vrijheit in Wijk aan Zee. Dit is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. In de ochtend zal er een kleine kampdag plaatsvinden voor kinderen tot 6 jaar.


Zaterdag 21 augustus is de uitgestelde Charity avond waarbij de bewoners een meergangen menu voorgeschoteld krijgen. De plekken voor dit diner zijn dit seizoen al vergeven.

Natuurlijk zal er nog meer georganiseerd worden, maar dat zult u bij de Algemene Ledenvergadering van 2021 van ons horen. Niet alles is nog vastgelegd en geregeld.
Wel is het verstandig om op die avond aanwezig te zijn. Deze avond is namelijk de start van het jubileum.

Tot slot willen wij u bedanken voor uw medewerking het afgelopen seizoen en voor de positieve reacties die wij hebben ontvangen. Dat doet ons goed.
Wij wensen u een goede winter toe en hopen dat iedereen gezond blijft.

Peter en Betty