Alle agenda items

Extra informatie activiteitenkalender zomer 2019

Zaterdag 13 juli - BBQ
We starten met een BBQ. Dit wordt geheel verzorgd. Je kunt kiezen uit vlees/vis of vegetarisch. De koks doen hun werk en wij hoeven het alleen maar op te eten. Ook hebben wij de “7 mans band” uit Wijk aan Zee WAZCO ,die de muziek verzorgd. De kosten zijn € 10,- per persoon. (voor de Vondeloorders) anders € 15,00 Opgeven kan bij de activiteitencommissie of via het inschrijfformulier bij het mededelingenbord.

Woensdag  17 juli -Dagje uit naar Fryslân.(Friesland)
We vertrekken met de bus om 8.30 uur bij de Meeuwenweg naarde plaats Koudum. Daar ligt de salonboot klaar en de koffie met wat lekkers wacht op ons. Wij varen anderhalf uur over de Friese meren en een deel van de Elfstedentocht.Dan stappen wij weer in de bus en rijden naar Hindeloopen. Daar staat een heerlijke koffietafel met kroket klaar. Na de lunch stappen wij weer op de bus en rijden anderhalf uur door het Friese landschap. We eindigen om 15.00 uurweer in Hindeloopen. Hier heeft u de tijd om het dorpje te bekijken en eenbezoek te brengen aan een oude stolpboerderij. Om kwart voor 4 staat de koffie klaar met een Friese lekkernij en een verloting. Om 16.00 uur vertrekt de bus weer naar Wijk aan Zee. De kosten zijn € 35,00 per persoon incl. de bus. Opgeven kan bij de activiteitencommissie of via het inschrijfformulier bij het mededelingenbord.

Zaterdag 3 augustus - Midzomeravond
De activiteitencommissie verzorgt deze avond en het waseen hele puzzel….. Neem in ieder geval een pen mee.

Zaterdag 10 augustus - Autopuzzeltocht
Jos en Ton verzorgen een autopuzzeltocht en s ‘avonds in het kamphuis de prijsuitreiking met muziek. Meer informatie later in het seizoen.

Zondag 18 augustus - Kampdag
Heeft u nog geen activiteitenprogramma meegenomen of was u niet aanwezig bij de jaarvergadering dan kunt u dit ophalen bij Geeske Schoen, dalletje nr. 68. Of gewoon bij agenda kijken en het document downloaden!