Terug

Honderdjarig jubileum Start op 24 juli 2021

Download

Op 24 juli 2021 zal het honderdjarig jubileum officieel van start gaan. Op deze dag zal er eenreünie/receptie plaatsvinden op Vondeloord waarbij alle (oud)bewoners en mensen die een relatie hebben met Vondeloord van harte welkom zijn. U kunt zich hiervoor opgeven. Op deze dag zal ook het jubileumboek worden gepresenteerd waarin de geschiedenis van Vondeloord centraal staat. Samen met herinneringen van (oud)Vondeloorders en foto’s maakt dit boek een collectors item voor iedereen die ooit met het kamp te maken heeft gehad.

Dit jubileumboek wordt in beperkte oplage gedrukt waardoor het noodzakelijk is om de boeken vooraf te bestellen. Het koffietafelboek op stoeptegelformaat zal meer dan 300 pagina’s en meer dan 800 foto’s bevatten en is door zijn unieke vormgeving een boek dat gezien mag worden. Binnenkort zal op deze site een aantal pagina’s van dit boek getoond worden zodat u een impressie kunt krijgen. Het boek zal 30 euro gaan kosten waarbij het jubileumboek dan wel op 24 juli opgehaald moet worden inWijk aan Zee, anders zullen er verzendkosten bijkomen.

U kunt het boek bestellen bij Peter Schoen: fampschoen@ziggo.nl of Vondeloord100jaar@ziggo.nl Wij gaan er van uit dat allen die een boek besteld hebben, ook aanwezig zullen zijn bij de reünie/receptie op 24 juli 2021. U zult de komende tijd hierover geïnformeerd worden. Na de reünie/receptie zal er een verrassende rondleiding over het veldvan Vondeloord worden gegeven die afgesloten wordt met een barbecue.