Terug

Informatie 101 jaar Vondeloord 2022

Informatie 101 jaar Vondeloord 2022

Beste Vondeloorders en gasten van Vondeloord,

Door de corona konden veel activiteiten t.b.v. de honderdjarig jubileum niet doorgaan. Deze worden allemaal verschoven naar 2022. Dan zullen we hopelijk groots het honderd en één jarig jubileum vieren. 

Wij hopen dat onderstaande data komend seizoen door kunnen gaan.

• Zaterdag 23 juli zal de openingsavond van het jubileum plaatsvinden met als werktitel  brood en(poppen)spel

• Dinsdag 2 augustus is een nostalgische avond waarbij u teruggaat in de tijd op Vondeloord en Wijk aan Zee.

• Zaterdag 6 augustus is er de feestavond waar ook het rad van cadeaus zal draaien. Deze loten heeft u al in uw bezit mits u een tas gekocht heeft voor het goede doel    of afgelopen seizoen loten heeft gekocht voor het culinaire rad.

• Zondag 14 augustus is er een zeskamp voor zowel de kinderen van Vondeloord als die van Aardenburg en basisschool De Vrijheit in Wijk aan Zee. Dit is voor kinderen
  van 6 tot 12 jaar. In de ochtend zal er een kleine kampdag plaatsvinden voor de kinderen tot 6 jaar.

• Zaterdag 20 augustus is de uitgestelde charity avond waarbij de bewoners een meergangen menu voorgeschoteld krijgen. De plekken voor dit diner zijn al vergeven.

• Zaterdag 27 augustus is de reünie voor het honderd jaarbestaan. Tevens zal er dan een speciale rondleiding op het kamp plaatsvinden en zullen er officiële    plichtplegingen plaats vinden. In de vooravond is er eenBBQ die gevolgd wordt door een speciale muzikale avond.

• Zondag 28 augustus zal er een speciale 'open tent' bijeenkomst plaatsvinden.

 

Natuurlijk zal er nog meer georganiseerd worden, maar dat zult u bij de Algemene Ledenvergadering van 2022  van ons horen. Natuurlijk is het programma afhankelijk van hoe de corona zich verder ontwikkelt. Maar wij hebben goede hoop dat alles nu wel door kan gaan, zodat wij met elkaar het uitgestelde honderd jarig bestaan kunnen vieren.

 

Peter en Betty Schoen namens de jubileumcommissie